Scapă de mâncatul emoțional!

Bine ai venit, draga mea!

Cu toții cunoaștem sau avem chiar în cercul de apropiați acea persoană care mănâncă mult și nu se îngrașă niciodată. Pare că indiferent ce ar mânca, pur și simplu kilogramele nu se lipesc de ea.

Știi care e diferența între acele persoane care mănâncă și nu pun kilograme pe ele și persoanele care se îngrașă în secunda doi după ce au băgat ceva în gură? Nu e vorba de diete secrete, cu siguranță. Și cu atât mai puțin nu poate fi vorba de noroc. Nu e vorba nici măcar de regimul alimentar. Și atunci, ce poate fi?

Citește cu atenție până la final această pagină, pentru că aici se află soluția pe care o cauți.

Una dintre cele mai mari probleme ale secolului în care trăim este stresul. Însă, așa cum au demonstrat-o studiile, nu stresul ne îmbolnăvește. Ci modul în care noi reacționăm la el. Iar una dintre principalele probleme în cazul nostru, al femeilor, este faptul că ne refugiem în mâncare, atunci când suntem stresate.

Când ești supărată, îți găsești alinarea în mâncare. Când ești stresată, mănânci. Ajungi să mănânci chiar și de plictiseală de multe ori sau pur și simplu îți formezi un obicei de a ronțăi mereu câte ceva. Chiar și la muncă, acasă sau oriunde ai fi, de câte ori ești stresată, supărată sau demoralizată, îți găsești un tovarăș de încredere în mâncare.

Așa se manifestă mâncatul emoțional. Mâncatul compulsiv. Și aceasta este de cele mai multe ori cea mai mare problemă a persoanelor care se îngrașă.

Cum scapi de mâncatul emoțional?

Ne place să credem că noi luăm mereu decizii raționale, logice. De fapt, majoritatea deciziilor pe care le luăm în viața noastră se bazează pe emoții.

La fel și mâncatul. Mâncăm de multe ori atunci când suntem stresați, când suntem compleșiți de taskuri și de lucrurile zilnice. Nu mâncăm, decât dacă avem un motiv pentru asta.

Și mai e o problemă. O problemă de care ne împiedicăm toți! Nu mâncăm întreaga zi, căci nu avem timp, suntem prinși, suntem plecați, iar seara mâncăm o masă cât pentru întreaga zi.

În acest mod se acumulează cel mai ușor kilogramele.

Însă, nu trebuie să te sperii. Acele kilograme în plus nu sunt ale tale. Iar în ceea ce urmează îți voi arăta cum să scapi de ele, urmând viziunea mea despre împuternicirea femeii – ”Empowering Woman”.

N

Vei găsi puterea necesară pentru a-ți recăpăta încrederea în sine

N

Vei găsi o mulțime de modalități prin care poți slăbi fără efort și fără înfometare

N

Vei vedea metode practice prin care să nu mai iei în greutate

N

Vei învăța cum să spui adio mâncatului compulsiv, pe fond emoțional

N
Vei înțelegem mai bine de ce secretul slăbirii nu e dat de diete minune, ci de mentalitatea ta

Cine sunt și cum te pot ajuta să scapi de mâncatul emoțional?

Sunt Elena Popescu, sunt consultant specializat în nutriție, sunt mamă și sunt o femeie fericită. Dar nu mereu a fost așa!

Am fost și eu ca tine! Știu cum e să îți fie rușine cu fizicul tău, să te ascunzi mereu și să nu mai încapi în hainele tale preferate. Să îți fie rușine să te uiți în oglindă și să te critici mereu, deoarece ești grasă și te-ai săturat de tot ce e în jurul tău și de toată lumea care te judecă.

La 14 ani am devenit obsedată de modelele anorexice din revistele pentru femei. Voiam atât de mult să devin ca ele,  încât am devenit anorexică. Nu știam nimic despre mâncare și relația corpului meu cu mâncarea. Voiam doar să slăbesc. Am început să țin diverse diete crâncene, am ajuns rapid la înfometare. Mi-am dat metabolismul peste cap și am ajuns la efecte yo-yo. Viața mea a devenit o continuă luptă, un coșmar.

Până când am învățat să privesc slăbitul diferit. Să–mi înțeleg corpul și să privesc lupta cu kilogramele dintr-o altă perspectivă.  Ce m-a ajutat în această călătorie? În primul rând, m-a ajutat faptul că am studiat atât nutriția, cât și psihonutriția – am studiat legile universului, legile corpului, iar experiența mi-a fost de un real folos pentru a învinge lupta cu kilogramele în plus.

Și am reușit. Și mi-am dat seama că slăbitul nu ține de diete, e dincolo de alimentație și ține de îmbunătățirea relației noastre cu mâncarea, de o mulțime de convingeri limitative și de echilibru.

Am lansat pentru tine un curs complet, cu 5 capitole mari și 25 de lecții video, despre cum să slăbești simplu, fără diete miraculoase, fără înfometare, fără chinuri. Ci pur și simplu, mâncând și fiind fericită.

Vei învăța cum să recapeți echilibrul și cum să îți iubești corpul. Dacă îți transformi gândirea, îți transformi silueta. Iar viziunea “Empowering Woman” este bazată tocmai pe a ne iubi pe noi însene și a trăi în echilibru cu natura, bucurându-ne de transformare.

Dacă te uiți în natură, vei vedea că niciun animal nu este obez. Prin urmare, de la natură ne este dat să fim în ehilibru.

După ce am trecut prin toate aceste lupte și frustrări, și chinuri, sunt aici să îți arăt pas cu pas experiența mea și să te ajut să scapi de kilogramele în plus într-un mod diferit.

]

Scapă de mâncatul emoțional!

Mâncatul emoțional este problema. Scăpând de mâncatul compulsiv, pe bază de emoții negative, vei scăpa și de kilogramele în plus.

Te voi ajuta să-ți refaci relația cu al tău corp. Relația cu tine, femeie.

Te voi ajuta să faci pace cu mâncarea și să te bucuri de ea, să mănânci și să fii fericită.

Înscrie-te la cursul „Scapă de mâncatul emoțional” și învăță să slăbești fără înfometare, fără diete și fără chin!

Care sunt beneficiile acestui curs?

Acest program are ca scop să te ajute să scapi de mâncatul emoțional, de poftele necontrolate, să câștigi lupta cu kilogramele în plus, dar nu oricum.

În urma acestui curs vei face pace cu mâncarea, te vei iubi pe tine și vei recăpăta încrederea și stima de sine

Vei înțelege cum să îți păstrezi echilibrul și să nu mai pui kilogramele înapoi, chiar și după ce termini programul

Vei învăța să trăiești în armonie cu tine, cu natura și cu tot ceea ce e frumos în viața ta

Vei putea într-un sfârșit să mănânci și să fii fericită, să scapi de kilogramele în plus și să ai parte de o viață împlinită, așa cum ai visat mereu

Iată ce cuprinde cursul „Scapă de mâncatul emoțional”!

– Scop, strategie, rezultat dorit –

1. DE CE EȘUEAZĂ DIETELE
 1. Ce este un regim alimentar de slăbit.
 2. De ce ne îngrășăm?
 3. Care sunt etapele slăbitului? Nu există diete pefecte.
 4. Cum accelerăm arderile și metabolismul
 5. Cele 7 arii ale vieții

 

2. SLĂBITUL DINCOLO DE ALIMENTAȚIE
 1. Cum te afectează mindsetul de dietă și foamea emoțională
 2. Sursele foamei emoționale și mesajele corpului
 3. Despre pofte
 4. Blocaj în slăbit
 5. Transformându-ți gândirea, îți transformi silueta
3. Învață să mănânci sau vei fi ”mâncată”
 1. Îmbunătățirea relației tale cu mâncarea
 2. Îndeplinește-ți adevăratele nevoi și valori.
 3. Uită de număratul kilocaloriilor
 4. Convingeri limitative
 5. Iubirea de sine. Împuternicirea ta.
4. Educație alimentară. Regulile corpului
 1. Despre combinațiile alimentare
 2. Cum citim etichetele
 3. Valorile alimentare. Impatul mediului inconjurator, gustul, comodități, mâncatul în oraș
 4. Mâncare pentru frumusețe
 5. Scapă pentru totdeauna de problema mâncatului compulsiv
5. Mănâncă și fii fericită
 1. De ce păstrăm kilogramele pe noi
 2. Cum slăbesc femeile
 3. Conexiunea cu tine și nevoile corpului
 4. Pacea cu mâncare
 5. Iubesc să fiu femeie.

Ce câștigi dacă te înscrii la curs

 

 • Vei câștiga libertatea de a mânca și de a nu te mai îngrășa niciodată
 • Vei câștiga înapoi relația specială cu tine, cu organismul tău
 • Vei înțelege cum să trăiești în echilibru și te vei putea bucura de o viață împlinită
 • Vei redobândi stima de sine și încrederea în tine
 • Și nu în ultimul rând, vei câștiga cea mai importantă luptă din viața ta: lupta cu kilogramele în plus

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

 

 • Timp – vei pierde, la fel cum am pierdut eu în adolescență, ani întregi, luptându-te cu kilogramele și neînțelegând cum funcționează corpul meu și care e relația mea cu mâncarea
 • Sănătate – toate frustrările, tot stresul și toate kilogramele care stau deasupra te vor dezechilibra și vor apărea problemele de sănătate, mai repede decât te-ai fi gândit
 • Fericire – nu vei putea fi fericită niciodată până nu te regăsești și nu-ți regăsești cu adevărat echilibrul în natură. Viața ta va fi o continuă luptă, un calvar fără sfârșit
 • Bani – dacă nu vei fi fericită, îți va fi din ce în ce mai greu să fii productivă. Iar nefiind productivă, situația ta financiară va avea de suferit. Pe termen lung vei pierde o mulțime de bani din această cauză
 • Echilibru – vei rata toate acestea și vei pierde echilibrul atât de necesar pentru o viață frumoasă, o viață trăită așa cum ne-a fost dat de la natură să o trăim

Decizia este la tine!

Eu am luat această decizie cu ani în urmă. Iar de-a lungul timpului am ajutat și alte sute de femei să ia decizia corectă pentru ele.

Acum este rândul tău!

Ia decizia de a scăpa odată pentru totdeauna de kilogramele în plus. Scapă de mânatul emoțional și revino în echilibru. Recapătă încrederea și stima de sine și câștigă lupta cu kilogramele în plus. Fă-ți viața frumoasă!

Înscrie-te la cursul “Scapă de mâncatul emoțional”  chiar acum!

Alege opțiunea cea mai bună pentru tine și înscrie-te la curs!

Plan Standard

99150€

Acces la curs

5 meniuri orientative

Acces la grupul “Eu pot și cred în mine”

Înscriere la "Scapă de mâncatul emoțional" Plan Standard

99€


  TESTIMONIALE

  TESTIMONIALE

  „Chiar de la 7 ani eram mai grăsuță decât restul colegilor. În jurul vârstei de 12 ani am început să mănânc dulciuri, exagerat de multe și așa au urcat kilogramele. De când mă țin minte am fost obeză. Și am tot luat pastile, shake-uri, picături, ceaiuri, de toate. Și am tot luat în kilograme până am ajuns aici. Iar aici nu a fost deloc așa cum m-am așteptat. Am primit un plan alimentar adaptat poftelor mele, am înțeles de ce e necesar să fac sport. Mi-am schimbat atitudinea față de mâncare și am făcut pace cu al meu corp. Elena, sunteți genială! Sunt foarte mândră de mine. Dumneavoastră m-ați ajutat foarte mult. Mulțumesc.”

  Emilia

  “Am reușit să-mi schimb viața, nu doar corpul. Am reușit să renunț la cafeaua în exces, care îmi dădea niște dureri de cap groaznice. Am slăbit și corpul s-a detoxifiat. Acum chiar simt nevoia de mișcare. Avansez în continuare și aduc în viața mea deprinderi care mă fac fericită. Acum știu cum pot să aduc fericire zilnic în viața mea, fără să mănânc în exces. Recunoscătoare, Elena!”

  Virginia