Și bărbații slăbesc!

Cine spune ca regimul de slăbit este doar pentru femei? Regulile unui mod de viață sănătos se aplica tuturor, inclusiv barbatilor.

Sunt de acord că în volumul enorm de informații de azi nu mai stim ce ne face bine sau rău și tindem să fim sceptici. De aceea….

Nu există bărbat pe lume care sa nu fie invidios când privește un abdomen în „pătrățele de ciocolată“ și care să nu exclame naiv: vreau și eu! Simplu de zis, greu de facut… și în niciun caz peste noapte.

Astăzi, mai mult ca oricând, reprezentanţii sexului tare şi-au îndreptat atenţia asupra siluetei lor şi deopotrivă, asupra sănătăţii organismului. Fiecare bărbat îşi doreşte un corp frumos, bine proporţionat, cu mușchi puternic reliefaţi. Orice program de dezoltare a musculaturii începe cu un program de slăbire.

Dragii mei, nu urmați diete de slăbire restrictive – veți ceda repede, dacă vă impuneți un ritm strict. Nu vă tăiați brusc din plăcerile vieții – veți ceda și mai repede. Nu vă apucați de slăbit, dacă nu aveți motivația necesară – veți crede că toate sfaturile pentru slăbit sunt niște aiureli.

Nu vă așteptați să obțineți exact aceleași rezultate ca alții – organismul fiecăruia reacționează și se comportă în mod diferit, așa că nu intrați în competiție pe acest subiect.

Burta nu dispare doar prin regim alimentar!
DIETA + EXERCITII FIZICE + ATITUDINE

Ca sa scapati de burtă nu va pune nimeni la o cura de slabire drastica, dar se impune putina ordine alimentara in ritmul meselor, cantitatea de mancare din farfurie, felul in care este preparata si cat de mult e stropita cu alcool. DECAT MULT SI PROST, MAI BINE PUTIN SI SANATOS.

Secretul slăbitului pentru bărbați este o alimentație echilibrată, sport, somn, hidratare suficientă și bere mai puțină.
Dacă apare ocazia de petrecere, atunci asumăți-o, dar ai grijă să nu fie prea des. Important e ca a doua zi să nu uiți de scopul tău și să revii la echilibru. Ești bărbat și vrei să slăbești…
Din cauza testosteronului, bărbații sunt mai predispuși să depună grăsime în zona abdomenului.

 

Eu îți ofer un regim alimentar personalizat săptămânal,  o sesiune live de o oră pe săptămână, în care îți voi răspunde toate întrebările. Sunt alături să te ghidez cu toată informația și experiența mea în nutriție.

Ești gata să-ți transformi corpul?

Dacă îți place ce am povestit, atunci lasă-mi un mesaj!