Ședințe de Coaching 1 la 1

O călătorie de mii de kilometri începe cu un singur pas,
deci… ce te reţine să faci acum primul pas pentru transformarea corpului tău?

Pentru tine este important gustul alimentelor, dar pentru corpul tău sunt importanți nutrienții din acel aliment. Alături de mine înveți cum să mănânci și ceea ce-ți place ție, dar și ceea ce-i place corpului tău, ca să slăbești eficient, dar și să fii sănătoasă.

Îți ofer ședințe individuale în care primești meniuri personalizate pentru ca să slăbești armonios și eficient, să-ți susții sănătatea și să rămâi cu o piele frumoasă după ce pierzi kilogramele în plus. Îți ofer educație alimentară și te ajut să înțelegi că puterea de a-ți transforma corpul este la tine. Eu sunt aici să te ghidez și să te susțin în procesul tău de transformare corporală și emoțională.

Descriere

Bună, sunt Elena Popescu, Health Coach și Terapeut în terapii complementare, cu specializare în nutriție și psihonutriție. Sunt certificată la Institutul de Nutriție Integrativă din New York și am o experiență proprie de peste 14 ani în a testa metodele de slăbit de pe piață.

Timp de 14 ani m-am confruntat cu probleme de greutate, am ținut foame, diete renumite și oricum reveneam la kilograme în plus. Până am înțeles că problema nu era neapărat cum să slăbesc, dar de fapt eu făceam lucrurile greșit și ajungeam să mă îngraș.

Noi nu avem o cultură a alimentației, iar asta ne aduce multe dezavantaje. Ajungem să mâncăm haotic, incorect, nu știm ce efect au anumite alimente în corpul nostru și nu știm cum ajungem să ne îngrășăm. De aceea am decis să ofer oamenilor din cunoștințele pe care le am și pe care le-am testat pe propria-mi piele.

De ceva timp ofer consultanță în nutriție, cu accent pe slăbit, organizez cursuri de educație alimentară, slăbit și mâncat emoțional, iar clientele mele au rezultate excelente și sunt cele mai fericite!

E frumos când după mulți ani în care nici nu ai visat să mai încapi în rochia visurilor tale, după lucrul împreună cu mine, poți să te admiri în oglindă în haina ta preferată.

Alături de mine nu vei număra calorii, nu vei cântări sau măsura porții. Alături de mine vei învăța să-ți asculți corpul și să știi cum funcționează el. Metoda mea se bazează pe combinațiile alimentare compatibile corpului tău. Vei afla care este schema de ardere a grăsimilor și cum să slăbești respectând legile organismului tău. Am scris un ebook despre cum combinațiile alimentare te ajută să slăbești eficient și mă educ constant de câțiva ani, pentru că vreau să le ofer clientelor mele cea mai bună și plăcută experiență în slăbit.

Eu știu cum e să fii într-o continuă frustrare, știu cum e să mănânci singură până nu mai încape, știu cum e să-ți interzici și știu deja și cum e să echilibrezi. Vreau să te învăț și pe tine asta.

Ofer experiența mea de ani de zile într-o ședință de o oră…

Te ajut să înțelegi de ce anume ai ajuns la aceste kilograme în plus. Da, este importat să îți dai seama ce te-a adus până aici, ca să nu mai repeți și ce anume te ține pe loc. Draga mea, tu ai nevoie de un sfat, o părere, un ghid de urmat.

Te ajut să înțelegi cum poți să dai jos kilogramele în plus treptat, astfel încât să nu dăunezi sănătății tale și pielii tale. Îți ofer recomandări, explicații, tehnici și exemple concrete.

Am observat în cursurile mele că multe femei au nevoie de îndrumare și training individual pentru a face o schimbare semnificativă. Slăbitul este un proces de transformare care nu se întâmplă peste noapte și știu că ai nevoie de suport emoțional, de împingeri de la spate, de încurajare și de înțelegere. Eu pot și vreau să te susțin și această transformare a ta.

Într-o sesiune de consultanță 1 la 1, timp de 60 de minute, îți voi răspunde la întrebări și îți voi arăta unde încalci regulile corpului, iar acesta te pedepsește cu kilograme în plus. La finalul sesiunii de consultanță, îți voi expedia ancheta alimentară pe care o vei completa. În baza acestei anchete, eu îți întocmesc meniul personalizat pentru 7 zile (7 meniuri).

  • Slăbești fără să numeri calorii
  • Înveți și aplici regulile corpului ca să slăbești armonios și eficient
  • Nu măsori, nu cântărești ceea ce mănânci
  • Știi când corpul tău s-a săturat
  • Pierzi în kilograme frumos, fără piele inestetică
  • Înțelegi rolul sportului.

Sesiunea se desfășoară online, printr-o video-conferință, la data și ora stabilită de comun acord.

Ritmul de lucru, frecvența ședințelor, numărul lor, absolut totul este flexibil și adaptat pe nevoile tale. Scopul meu este să te ajut să te ajuți singură, în cel mai scurt și eficient timp pentru tine și corpul tău! În ședințe îți ofer suport moral, îmbunătățim alimentația în funcție de nevoile și poftele tale.

Mulți oameni au ajuns mai departe decât credeau, pentru că altcineva a crezut că ei pot” – Zig Ziglar

Ce spun clientele mele:

In acest curs am avut parte de o intelegere si ajutor enorm din partea ta. Ne-ai ascultat cu grija si ai incercat pe calea cea mai corecta – explicatia, sa ne indrepti pe drumul corect. Mi-a placut mult ca ne-ai pus la dispozitie ideei de meniuri zilnice, asta este un Faktor foarte important cand te focusezi pe un program de slabit. Pentru mine a contat foarte mult ca nu ai zis niciodata – Nu manca! Ci ai incercat sa ne faci sa ajungem la ideea, odata in săptămână sau odata la doua săptămâni se poate si ceva la care nu putem renunta! Pina la urma, am ajuns prin metoda ta prieteneasca si familiara sa inteleg ca un mod de viata sanatos este existential si trebuie respectat! (Mai supla in 30 de zile) nu a fost pt mine despre mâncare si slabit, ci despre educatie alimentara si iubire de sine, pentru ce iti multumesc enorm!
Maria
Apreciez calitatea ta și încrederea pe care o transmiți, și faptul ca nu m-am simtit judecata pentru că nu am mâncat corect, apeciez caldura si implicarea ta personala.”

Elena
Mult contează susținerea psihologică ,repetarea încontinuu a una și aceeași in fiecare zi .Parca te gindesti ca deja stii,cit se poate de repetat? Dar repetare aceasta in cazul dat e ca o hipnoza,fără sa-ti dai seama ,de fiecare data informația pătrunde tot mai adinc in subconștientul nostru

Tatiana
E foarte important sa fii ghidat,e ca o susținere psihologică .E ca un drum pe care îl parcurgi cu cineva care are harta in mina și știe încotro sa te ducă.Avem foarte multa INFO in internet ,dar nu e sistematizata,nu știm ce lucrează,cum lucrează,și aici in ajutor vii tu!
Cristina
Explicatia calma si docila, exemplele – totul e la superlativ. Clachez pe alocuri, mă împiedic, dar de cate ori iti ascult vocea și îndrumările, ma linistesc si mi dau sens sa merg in continuare.”

Mariana
Nu aștepta momentul acela perfect, că el ar putea să nu mai vină. Scrie-mi și începe transformarea ACUM!
Daca îți este mai comod, scrie-mi la adresa: contact@elenaterapeut.com