Te pomenești iar că ești la un regim de slăbit, ești frustrată, nu mai suporți să urmezi meniuri și efectiv ai obosit să tot ieși dintr-o dietă și să intri în altă?

Draga mea, vezi aici cum poți trece mai ușor peste un regim de slăbit și cum să mănânci și ce-ți place ție, dar și ce place corpului. 

 

1. Uită de diete. Învață combinațiile alimentare și adaptează-le în funcție de plăcerile tale alimentare.

2. Fără restricții. Niciun aliment nu este interzis! Nu renunța la poftele tale. Nu ele îți sabotează silueta, dar cantitatea pe care o consumi.

3. Mănâncă încet, mestecă foarte-foarte bine. Și astfel automat mănânci mai puțin și corpul își ia exact cât îi trebuie.

4. Pune mai multe legume în farfurie și mănâncă mai multe legume, pe lângă ceea ce ai de bază (carne sau paste, sau Mazăre etc.)

5. Nu număra caloriile, dar învață ce chimie aduce un aliment în corpul tău și așa vei ști clar ce îți asumi să mănânci.

6. Dacă la o masă ai mâncat ceva mai consistent, atunci la următoarea masă fie rămâi pe legume, fie o sari. Lasă corpul să digere.

7. Fă mișcare. De orice fel.

8. Mănâncă 3 mese pe zi (și ține-te de ele), cu o singura gustare, doar dacă simți nevoia.

9. Bea apă. Hidratează-te foarte bine. De multe ori corpul este deshidratat și-ți dă semne, dar tu crezi că îți cere mâncare.

10. Dacă nu-ți place să gătești, nici nu trebuie? Găsești Rețete simple, rapide, în combinații simple care îți hrănesc și corpul, dar și papilele gustative. Nu te compara cu altcineva. Tu ești unică și slăbești în felul, în ritmul tău și în confortul tău?

Tu ce secrete folosești ca să slăbești armonios?