Elimină mâncatul emoțional

Dacă simți că mâncatul emoțional te copleșește, atunci acest webinar este pentru tine. 

E seara, vii obosită de la birou. Ai adunat mult stres peste zi, griji adunate, parcă nici relația nu mai merge, nici la serviciu nu mai ai același entuziasm și deja ți-e jenă să o suni pe prietena ta ca să-i poveștești tot calvarul prin care treci. Te pui în pat, îți iei o caserolă de înghețată, o cutie de ciocolate și chiar niște prăjituri, cu gândul că nu le vei mânca pe toate, dar să le lași să fie. Îți pui un film și mănânci. Și nici nu-ți dai seama când ai terminat toată mâncarea adunată în jurul tău și mai cauți ceva prin frigider.  

Dar știi că nu-ți e foame. Dar oare ce e această dorință de a mânca mult?

Te invit  la webinar să faci pace cu mâncarea și cu al tău corp!

Nu poți schimba ceea ce nu poți controla. Nu poți controla ceea ce nu cunoști. 

Mâncatul emoțional ascunde foarte multe emoții care te copleșesc. Emoții pe care mintea nu le poate gestiona singură și caută ajutoare. Deci mâncatul emoțional e un scut de apărare a minții împotriva stresului pe care tu îl trăiești. Nu poți să-ți învinovățești mintea pentru soluția pe care a găsit-o. Deci sunt alte modalități prin care să-ți convingi mintea că este în siguranță și astfel să nu mai apeleze la mâncare, în situații de stres. 

 

 

 

N

Vei ști cum să gestionezi stresul

N

Vei scăpa de dependențele emoționale

N

Vei afla metode practice cum să nu te mai duci către mâncare în situații de stres

N
Vei putea să gestionezi poftele 
N
Îți vei crește încrederea în tine, stima de sine și iubirea de sine

Cine sunt și cum și de ce te pot ajuta

să elimini mâncatul emoțional?

Sunt Elena Popescu, sunt specialist în legi universale și comportamente umane. Am studiat inițial Nutriția Integrativă și am înțeles că problema kilogramelor în plus și a mâncatului emoțional nu are la bază poftele alimentare. Acolo sunt ascunse emoțiile. 

Am fost și eu cu multe kilograme. Am urmat diete după diete, efecte yo-yo cu duiumul, am avut tulburări de comportament alimentar și chiar am ținut foame o săptămână. Da, timp de 15 am experimentat multe. Dar am înțeles după atâtea experimente, am văzut pe propria-mi piele cum funcționează corpul, am înțeles de ce corpul acumulează grăsime și știu ce e de făcut.

 Astfel, am studiat legile universale și metoda terapeutică Demartini, am studiat comportamentul uman și continui să studiez psihologia altfel. În urma studiilor, mi-am dezvoltat propriul proces de lucru pentru mâncatul emoțional. Nu e vorba de mâncare. E vorba despre emoții, despre percepții, despre comportamente învățate cândva și mintea apelează la ele, pentru că-i sunt cunoscute și pentru că astfel știe că va fi în siguranță. Pe minte nu o interesează kilogramele în plus. Ea caută să te scoată rapid dintr-o situație de stres. Și mâncarea este cea mai la îndemână sursă de plăcere, ce te scoate rapid din durere, chiar dacă e pe moment. 

Am lansat pentru tine un workshop complet, despre cum să aplici pe tine metoda terapeutică și să dizolvi cauza mâncatului emoțional.

Vei afla de unde a pornit totul. Poate să fie dureros pe-alocuri, dar eliberator în egală măsură. 

Eu sunt aici ca să-ți povestesc toată experiența mea și să-ți ofer din cunoștințele mele care te vor ajuta să rezolvi mai ușor și mai rapid cauza mâncatului emoțional.

Care sunt beneficiile acestui workshop?

Acest workshop are ca scop să te ajute să dizolvi cauza mâncatului emoțional. 

În urma acestui workshop vei ști cum să lucrezi cu tine ca să elimini mâncatul emoțional

Vei ști cum să previi situațiile de mâncat emoțional

Vei afla cum să faci diferența dintre pofte naturale și adicții

Vei putea să-ți cunoști corpul mai bine

Iată ce cuprinde workshopul „Elimină mâncatul emoțional”!

– Ascultă, aplică, echilibrează –

1. De ce ai ajuns să mânânci emoțional
2. Ce este adicția și subdicția și cu te influențează
3. METODA TERAPEUTICĂ DE ECHILIBRARE
4. Procesul de echilibrare ca să elimini mâncatul emoțional

Ce câștigi dacă te înscrii la workshop:

 • Vei face pace cu mâncarea
 • Vei ști să recunoști adicțiile
 • Vei înțelege că poftele nu sunt o pedeapsă
 • Vei redobândi stima de sine și încrederea în tine
 • Și nu în ultimul rând, îți vei rezolva câteva cauze emoționale.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la workshop:

 • Starea de bine – vei pierde opportunitatea să nu mai cazi pradă mâncării.
 • Sănătate – toate frustrările, tot stresul și toate kilogramele care stau deasupra te vor dezechilibra și vor apărea problemele de sănătate, mai repede decât te-ai fi gândit
 • Fericire –  Viața ta va fi o continuă luptă
 • Bani – vei cheltui în continuare bani pe mâncare chiar nesănătoasă
 • Echilibru – nu vei ști cum să gestionezi stările de stres de mai departe.
 • Libertate – vei continua să fii dependentă de mâncare.

Înscrie-te la workshopul „Elimină mâncatul emoțional”.

Descoperă-ți adicțiile și echilibrează-le!

De-a lungul timpului am ajutat sute de femei să găsească adicțiile și să echilibreze emoțiile

care provocau mâncatul emoțional.

Acum este rândul tău!

Ia decizia ca să elimini mâncatul emoțional.

Corpul tău știe când să se oprească din mâncat. Doar deprinde-te să fii acolo și să-l asculți.

Înscrie-te la workshop online

“Elimină mâncatul emoțional!

Alege să mănânci și să fii fericită!

Preț promoțional

30€

Pe 17 iulie. La ora 15.00.

Vom lucra împreună 3 ore.

Acces pe viață la workshop înregistrat

Înscriere la workshop online „Elimină mâncatul emoțional”

30€  TESTIMONIALE

  TESTIMONIALE

  „Elena este genială! din a doua consultație pe plan alimentar si emoțional mi-am schimbat nişte obiceiuri ceea ce nu reuşeam inainte sa fac..nu-mi place sa numar calorii, doream sa am placere de la procesul de slabit şi Elena are o abordare perfecta, individuala pt fiecare..explica foarte clar, stie sa asculte , stie sa astepte.

  Astfel eu singura imi pot crea un meniu sanatos zilnic de care sa ma bucur, si da am început sa iubesc mai mult viața, pt ca zilnic gasesc un sens in toate, Elena m-a ajutat mult in acest sens.. Recomand, nu ia mult timp dar atit de mult ajuta !”

  Alina

  “Multumesc mult pentru tot 💕 ultimii 3 ani nu puteam sa slabesc mai mult de 2 kg si cum slabeam adaugam inapoi mai mult 🙈 acum am slabit 7.8 kg. Ma simt foarte bine, am multa energie, seara nu ma mai simt balonata si acum atrag mai multa atentie la ceea ce maninc si cum ma afecteaza.”

  Daniela

  Nu am efectiv cuvinte sa exprim ce simt acum.. ce a reușit Elena sa facă cu mine și cum a reușit sa ma conducă spre o echilibrare extrem de mare și importantă pentru mine. Ma simt alt om, am senzația ca am trăit intr un alt corp și ca acum efectiv m am trezit după un somn lung. Nu îmi vine sa cred ca dintr-o experiența pe care o vedeam ca fiind trauma vieții mele sa ajung sa văd atât de multe beneficii și efectiv sa ma regăsesc pe mine , cea adevarata și autentica exact acolo unde durea cel mai tare. Elena ești magica și cuvintele sunt de prisos in recunoștința pe care ți-o port. Astăzi ai ajutat un suflet sa se trezească! Mulțumesc om minunat !🙏🏼♥️” 

  Anca-Rosana

   “Doamna Elena m-a salvat de la prapastia in care ma afundam, imi doream sa plang, insa nu puteam si doar printr o singura sedinta,in care mai auzeam persoane ca se pot face minuni, dar mi se parea de necrezut mi-a adus eliberarea. Nu mai am tendinta sa mananc emotional. Multumesc, multumesc, multumesc🙏🏼.

  Xenia