CURSURI DE NUTRITIE

CURSURI

 PROGRAM ONLINE

“Slăbitul de la A la Z”

 

Urmează acest curs dacă simți că nu mai poți, că te îngrași din orice și că nu poți să slăbești, iar hainele preferate sunt deja uitate în istorie. Dacă ți-e teamă și ți-e rușine să te mai uiți în oglindă și dacă te-ai săturat de atâtea frustrări și gânduri negative.

 

 

Înscriere la cursul "Slabitul de la A la Z!"

120€   WORKSHOP ONLINE

  ”Elimină mâncatul emoțional”

  Bucură-te de mâncare și de viața pe care o trăiești! Începe real să te ocupi de tine, să faci pace cu mâncarea și corpul tău. Te invit să te întorci către sine și să te descoperi, să-ți dai voie să-ți trăiești poftele, dar și să rezolvi cauza mâncatului emoțional. Vei fi uimită de cât de mare este potențialul tău.

   

  Înscriere la workshop online „Elimină mâncatul emoțional”

  30€   PROGRAM ONLINE

   “Mai suplă în 30 de zile”

    

   Dintre toate variantele de dietă, cea mai potrivită este cea care corespunde preferințelor tale alimentare. Toate trucurile pe care ți le ofer în acest curs sunt testate de mine 100%. Nu există nimic din ceea ce-ți ofer să nu fi testat eu mai întâi. 

    

    

   Înscriere la programul "Mai suplă până la Revelion"

   79€    TESTIMONIALE

    TESTIMONIALE

    „Chiar de la 7 ani eram mai grăsuță decât restul colegilor. În jurul vârstei de 12 ani am început să mănânc dulciuri, exagerat de multe și așa au urcat kilogramele. De când mă țin minte am fost obeză. Și am tot luat pastile, shake-uri, picături, ceaiuri, de toate. Și am tot luat în kilograme până am ajuns aici. Iar aici nu a fost deloc așa cum m-am așteptat. Am primit un plan alimentar adaptat poftelor mele, am înțeles de ce e necesar să fac sport. Mi-am schimbat atitudinea față de mâncare și am făcut pace cu al meu corp. Elena, sunteți genială! Sunt foarte mândră de mine. Dumneavoastră m-ați ajutat foarte mult. Mulțumesc.”

    Emilia

    “Am reușit să-mi schimb viața, nu doar corpul. Am reușit să renunț la cafeaua în exces, care îmi dădea niște dureri de cap groaznice. Am slăbit și corpul s-a detoxifiat. Acum chiar simt nevoia de mișcare. Avansez în continuare și aduc în viața mea deprinderi care mă fac fericită. Acum știu cum pot să aduc fericire zilnic în viața mea, fără să mănânc în exces. Recunoscătoare, Elena!”

    Virginia